Pojačana dlakavost žena sve je češća pojava, a uzrok može biti genetsko nasljeđe ili hormonski poremećaj (višak muških hormona) koji se pojavljuje već kod vrlo mladih djevojaka. Danas samo 5% žena nema dlačice po licu i tijelu, ostale su prisiljeni skidati ih na razne načine...

 

U EndermoSpa centru možete izabrati depilaciju toplim voskom ili šećernom pastom. Bez obzira na to koja Vam metoda više odgovara, Vaša koža nakon tretmana bit će mekana, nježna i bez dlačica.

 

Posebnu brigu u našem centru posvećujemo i depilaciji muškaraca jer znamo da sve više muškaraca postaje svjesno higijenskih i estetskih prednosti koje ova njega tijela donosi.

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Šećerna pasta za depilaciju smjesa je šećera, limuna i vode, bez ikakvih kemikalija, mirisa i boja, a koristi se zagrijana na sobnu temperaturu. Zbog isključivo prirodnih sastojaka, šećerna pasta je hipoalergena i  ne uzrokuje iritacije kože.

 

Idealna je i za sve osobe koje imaju problema s proširenim venama, kapilarama, psorijazom i svim ostalim stanjima koja ne dozvoljavaju upotrebu voska. Zbog načina stavljanja na kožu i povlačenja s kože, i zato što se ne lijepi na kožu, nego obuhvaća samo dlačicu, depilacija šećernom pastom gotovo je bezbolna. Šećerna pasta neće oštetiti kožu, ali će odstraniti mrtve stanice i koži pružiti nježan piling.

 

Šećerna pasta prodire u kožu puno dublje od voska, izvlači dlačice iz korijena i ne lomi ih te pospješuje zatvaranje folikula čime se otežava daljnji rast dlačica. Rezultati ove depilacije traju oko tri tjedna, dlačice s vremenom postaju sve mekše i rjeđe, koža još dugo ostaje baršunasta i glatka, pa se ovaj način depilacije preporuča i za posebno osjetljiva mjesta na koži (prepone, pazuha...).

 

DEPILACIJA VOSKOM

Depliacija toplim voskom najčešći je način uklanjanja neželjenih dlačica, a puno je djelotvornija od uklanjanja dlačica brijanjem jer se njome uklanja i dio dlačice dublje pod kožom. Ne mora biti bolna - neke osobe su osjetljivije od drugih, neki terapeuti iskusniji od drugih... Prepustite nam se, a spretne ruke naših djelatnica neće dozvoliti da razmišljate o boli.

 

Nakon depilacije voskom, neko vrijeme nećete morati razmišljati o dlačicama, a koža će Vam biti meka i nježna jer skidanje dlačica voskom djeluje i kao piling za kožu. Nakon tretmana dlačice će rasti sporije i biti nježnije, slabije i tanje. Ovu depilaciju preporučamo jednom do dva puta mjesečno u početku. S vremenom će dlačica biti sve manje, a optimalna dužina dlačica prije depilacija je oko 5 milimetara.

RADNO VRIJEME:

 

Ponedjeljak - petak:  8 - 20 sati

 

                      Subota:  8 - 15 sati

KONTAKT:

 

Adresa: Unska ul.2 d, Zagreb

 

Telefon: +385 1 6189 424

               +385 95 777 55 67

E-mail:   info@espa.hr

Copyrighty by Alerion DT grupa d.o.o.