LPG U TERAPIJI

LPG endermoterapija bazira se na staničnoj stimulaciji i aktivno djeluje na vezivno tkivo – mobilizacijom, drenažom, omekšavanjem, smirivanjem i ublažavanjem akutnih stanja.

 

Učinkovito pomažemo kod upalnih procesa u tkivu, limfoedema i raznih edemskih stanja, smanjivanja ožiljaka i opeklina, vaskularnih bolesti, bolova u leđima...

 

Zahvaljujući svom antifibroznom i drenažnom učinku LPG tretmani pogodni su i kod mnogih post-operativnih stanja, a različiti nastavci naših uređaja prilagođeni su anatomiji tijela i omogućuju dosizanje teže dostupnih područja – stopala, gležnjeva, zglobova, laktova, šaka, prstiju.

 

LPG U SPORTU

LPG tretmani za pripremu i oporavak nakon sportskih aktivnosti koriste jedinstvenu metodu za mobilizaciju mišićnog tkiva koja djelovanjem po površini prodire duboko u strukturu mišića.

U svijetu su ovi tretmani već odavno poznati mnogim olimpijskim šampionima, svjetskim šampionima i reprezentativcima iz različitih sportskih disciplina koji LPG uređaje koriste kao dio zagrijavanja za sportsku aktivnost, za brz mišićni oporavak i pomoć pri terapiji ozljeda mišića, tetiva, fascija. Sve ove vrhunske tretmane možete isprobati i u našem centru i pomoći Vašem tijelu u postizanju optimalnih rezultata.

 

Sportski tretmani koje nudimo idealni su za pripremu mišića prije sportskih aktivnosti, za ublažavanje bolova nakon intenzivnih napora, istegnuća i ozljede mišića, grčenje mišića i za oporavak nakon fizičkog napora.

RADNO VRIJEME:

 

Ponedjeljak - petak:  8 - 20 sati

 

                      Subota:  8 - 15 sati

KONTAKT:

 

Adresa: Unska ul.2 d, Zagreb

 

Telefon: +385 1 6189 424

               +385 95 777 55 67

E-mail:   info@espa.hr

Copyrighty by Alerion DT grupa d.o.o.