MASAŽE

Masažom tijela preko kože djelujemo na organizam kao na cjelinu. Prilikom masaže podražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu (direktno djelovanje), a indirektnim djelovanjem, refleksnim putevima, utječe se na buđenje cijelog organizma.

 

Bez obzira na vrstu masaže, njezino djelovanje uvijek je višestruko. Masažom kože šire se kožne kapilare i limfni čvorovi, otvaraju se pore žlijezda znojnica i lojnica, dolazi do boljeg izlučivanja tvari, osvježavanja kože i potkožnog tkiva, do povećanja elastičnosti i do regeneracije kože, a smanjuju se ožiljci i bore.

 

Masaža godi i živčanom sistemu - smiruje, stimulira, kreira zadovoljstvo i relaksaciju, poboljšava san, djeluje direktno preko kože i indirektno preko hipofize lučenjem endorfina. Svaka masaža ujedno je i anti-stres tretman, a time i dobra preventiva kod psihosomatskih bolesti.

 

U našem centru možete izabrati klasičnu masažu, aroma masažu, parcijalnu masažu leđa i nogu, masažu lica, vrata i dekoltea, masažu za trudnice, a posebno iskustvo nudi AROMATIC Guinot masaža lica eteričnim uljima.

RADNO VRIJEME:

 

Ponedjeljak - petak:  8 - 20 sati

 

                      Subota:  8 - 15 sati

KONTAKT:

 

Adresa: Unska ul.2 d, Zagreb

 

Telefon: +385 1 6189 424

               +385 95 777 55 67

E-mail:   info@espa.hr

Copyrighty by Alerion DT grupa d.o.o.